Tuesday, May 21, 2024

Galapremiär av filmen "FURIOSA - A MAD MAX SAGA" på biografen Rigoletto i Stockholm.

Den 20 maj hade Warners Bros. Pictures galapremiär av filmen "Furiosa - A Mad Max Saga" av regissören George Miller. Galapremiären var på biografen Rigoletto i Stockholm. Efter visningen av filmen blev det en mycket trevlig fest på Skörden på Södermalm i Stockholm. Filmen har Svensk premiär den 22 maj.
Furiosa är en film med en fascinerande actionintrig, med fantastiska visuella effekter. Utmärkt skådespeleri av Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth. Det är Postapokalyptisk odyssé. Motorcykelscenerna är utmärkta, med mycket adrenalin. Furiosa är en mycket bra film. 5 av 5⭐

Sinopsis: 
Historien om Furiosa långt innan hon mötte Mad Max i "Fury Road".

Över 40 år sedan skapade George Miller den dystopiska världen i Mad Max-filmerna. Nu återvänder han med den efterlängtade Furiosa: A Mad Max Saga, ett fristående actionäventyr som avslöjar ursprunget till karaktären från Oscarbelönade succén Mad Max: Fury Road. Vi ser Anya Taylor-Joy i huvudrollen, tillsammans med Chris Hemsworth, Alyla Browne och Tom Burke.

Unga Furiosa rycks bort från sin familj och faller i händerna på ett motorcykelgäng ledd av krigsherren Dementus. De sveper genom ödemarken och stöter på citadellet som leds av Immortan Joe. Medan de två tyrannerna krigar om dominans måste Furiosa överleva många prövningar medan hon försöker ta sig tillbaka hem.

Regissör: George Miller
Skådespelare: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Angus Sampson, Daniel Webber, Nathan Jones,
Originaltitel: Furiosa
Originalspråk: Engelska
Premiär: 2024-0t5-22
Åldersgräns: Från 15 år

No comments:

Post a Comment