Tuesday, September 4, 2012

Filmen "Liten Skär och alla små brokiga" av Stina Wirsén

Den 21 september är biopremiär för barnfilmen "Liten Skär och alla små brokiga" av Stina Wirsén. Hon regidebuterar med den här filmen och producenten är Linda Hambäck.  
Det är en film som vänder sig till små barn. Det är en interaktivfilm.  Hollywood skådespelaren Stellan Skarsgård (berättarröst) är som leder oss i filmen. Vi följer deras äventyr som sträcker sig från att leka, simma, samarbeta. En glad film med färger, pussar och kissar....Barnen och vuxna kan följa de brokiga barnen som har mycket gemensamt och alla kommer självklart att identifiera sig med dem. Det är en modern barnfilm i den svenska barnkultur där alla är med...Det finns en plats för alla...
 
Alla kommer att gilla filmen och publiken kommer säkert att gympa. Skådespelaren Stellan Skarsgård har ansvar att vara ledare när alla reser sig för att vara delaktiga.....En underbar film.
 
Jag gillar filmen och varmt rekommenderar att se. Betyg: ****
 
Av Sofía Sanchez
Foto: Sofia Sanchez
Stina Wirsén (regissör)
Linda Hambäck(producent)
Stellan Skarsgård (berättarröst)
Stina Wirsén, Linda Hambäck and Stellan Skarsgård


Det är en mycket fin film som alla ska se.


Pressträff med Stina Wirsén, Linda Hambäck and Stellan Skarsgård
2012-09-04

 
Sinopsis av filmen Liten Skär och alla små brokiga
 
Filmen är en interaktiv film där publiken får gympa med Liten Skär, Lilla Hjärtat, Ruta, Bosse och Masken och där publiken får gissa vad som ska ritas fram i äventyret med de Brokiga.
Brokig, det vill säga, flerfärgad, flermönstrad, plåttrig och rörig, är samlingsnamnet för berättelsen om en liten Skär och alla små Brokiga.
Filmen handlar om alla barns rätt att vara som de är: Arga, lortiga, glittrande, glada eller melankoliska. Små barn - och vuxna - behöver bli sams med alla sina känslor.
 
 
Regi:                   Stina Wirsén
Producent :          Linda Hambäck
Mederkande:       Stella Skarsgård
Produktionsland: Sverige
Längd:                 35 minuter
Kategori:              Barnfilm, Animation
  
 
 
 

 

 
 

No comments:

Post a Comment