Wednesday, August 7, 2013

Björn Skrotis Johansson, Anders Widmark och Claes Janson tillsammans på Stockholm Folk Festival

I den vackra Hesselby slott träffade jag tre artister som kommer att uppträda tillsammans den 11 augusti på slottets terrass.
Björn Skrotis Johansson, Anders Widmark och Claes Janson
 
Björn Skrotis Johansson är trubadur. Han har tolkat bland annat visor av Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och Olle Adolphson. Under festivalen kommer Björn Johansson och Anders Widmark att ha skivrelease av Vargtimme.
Bredvid Björn Johansson, sitter två artister som kommer att uppträda tillsmmans med honom; Claes Janson och Anders Widmark. Claes Janson medverkar också i skivan Vargtimme.

Anders Widmark är en jazzmusiker, kompositör och pianist från Uppsala. Han har producerad och spelar i skivan Vargtimme. Han är utbildad i Stockholm musikhogskolan och han har gett ut flera skivor.
Claes Janson är en svensk sångare inom visa, jazz och blues. Han har spelat på Fashing i Stockholm och flera andra ställen. Han är en känd musiker inom jazz i Sverige.
 
Björn Skrotis Johansson äger Engelen och han säger att från den 19 augusti börjar Jazzkvällar på Engelen, där artisterna som Barbro ”Lill Babs”, Isabella Lundgren, Matilda Mörk kommer att uppträda på dessa jazzkvällar.. . Alla är välkomna till Engelen för att lyssna på bra artister.

I hösten kommer de att ha turné i Sverige. Redan nu på lördag lördagen den 10 augusti kommer Björn Johansson och Claes Janson att ha en konsert i Blidö kyrka.

Välkomna att lyssna på dem den 11 augusti kl. 12 på slottes terrass, Hesselby slott.No comments:

Post a Comment