Monday, August 12, 2013

En fantastisk helg på Stockholm Folk Festival

Det var underbart att gå omkring från olika scener, lyssna på musik och träffa artister under festivalen. Jag lyssnade på den underbara Jenny Almsenius, vilken fantastisk tjej, vilken röst. Tarabband med sångerskan Nadin Al Khalidi med sin vackra röst gjorde att alla dansade, barn som vuxna. vilken konsert de gjorde. Sofia Karlsson som uppträdde på parkscenen var också höjdpunkten på lördagskonserterna.  På lördag var det många artister som uppträdde bland annat Lena Willemark Eric Bibb, The Loulou sisters, mf.
Poesislam var nytt på årets festival. Det var flera poeter som deltog Anders Petterson och Bengt O Björklund, Boel Schenlaer  som läste sina vackra dikter på terrasen på söndagen.
Stockholm Folk festival är en samling av musiker, artister och människor som gillar musik och dans. Man pratar mycket om musik under hela helg. Man träffade unga som gamla musiker på slottets trädgård. Det var så mycket som hände under dessa tre dagar att man inte hinner med att lyssna på alla artister som uppträder.  På festivalens sista dag var det fritt inträde för alla som ville komma. Det blev många barnaktiviter. På parkscenen uppträdde trion Whiskey & Woman som gav en blandad konsert med country och bluesmusik.
Det blev en mycket fin festival med många människor som fyllde Hesselby slotts gräsmatta...det var tre otroliga, vackra och soliga sommardagar som skapade en härlig stämning och gjorde att festivalen var välbesökt.

Bilder från festivalen....

Jenny Almsenius
Nadin Al Khalidi
Tarabband
Sofia Karlsson
Lena Willemark
The Loulou sisters 
Eric Bibb
Tomas Ledin med Skäggmanslaget
Lördagspublik
 Anders Petterson och Bengt O Björklund 
  
 

 
 
 
 
 
Mer bilder kommer....
No comments:

Post a Comment