Wednesday, August 20, 2014

Filmen MEDICINEN av regissören Colin Nutley

Filmen MEDICINEN av regissören Colin Nutley. Filmen är en mycket bra underhållande dramakomedi. MEDICINEN är baserad på Hans Koppels roman med samma namn. I rolllista ser vi bla Helena Bergström, Ewa Fröling, Maria Lundqvist, Katarina Ewerlöf, Petra Mede, Cecilia Forss, mfl.
Filmen har biopremiär de 29:e augusti.

Sinopsis:  
MEDICINEN, är en drama/komedi, 1 timme 55 minuter

Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll. Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten.Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?Cecilia Forss
Photo Sofia Sanchez
Helena Bergström pratar om filmen MEDICINEN under presentationen av Svenska filmpremiärer-hösten 2014 på Filmhuset i Stockholm. Presentation var måndagen de 18:e augusti.
Videoclip gjord av Sofia Sanchez

No comments:

Post a Comment